Locatie & Contact

Broodkruimels strooien om de weg naar ons hotel te vinden? Doe geen moeite! We hebben zo’n centrale ligging dat je ons altijd zal weten te bereiken. Met de trein, de auto, de bus, de taxi en zelfs het vliegtuig: je hebt het voor het kiezen! We liggen vlak bij de grote snelwegen van en naar Brussel (E40 en E19), Brussels Airport én het station van Diegem. We willen niet opscheppen maar geef toe: dit is toch dé gedroomde locatie voor je volgende congres of bedrijfsevent?

Parking

Onze parking is groot genoeg voor een cruiseschip! Maar als je die sleutels niet meer kunt vinden en besluit om met de auto te komen, dan is dat ook geen probleem. We hebben +280 plaatsen. Een volledige dag (24 u) parkeren kost € 17,50. Bezoek je ons restaurant Kreative Kuisine voor lunch of diner? Dan mag je gratis parkeren!

Laadpalen

Aan de ingang van ons hotel hebben we laadpalen voorzien voor elektrische wagens.

Breng je eigen laadkabel mee
Bij elke elektrisch laadbare wagen is een snoer aanwezig om te kunnen inpluggen in onze laadpalen. Het stopcontact is universeel voor alle gebruikers, wij zijn zelf niet in het bezit van laadkabels daar er een te grote variatie bestaat. Breng dus zeker je eigen kabel mee om te kunnen laden.

Hoe uw wagen laden
Koop een laadticket aan onze receptie.

Tarieven
€ 10 per 24 uur.

Openbaar vervoer

Holiday Inn Brussels Airport ligt op 800 meter van het treinstation van Diegem. Er is een bushalte op 100 meter van het hotel.

Contact information

Chat met ons op Facebook Messenger