Good food, good mood


We houden van fun maar op vlak van eten en drinken zijn we zéér serieus! We willen je smaakpapillen imponeren, van ontbijt tot lunch en van de apéro met je collega’s tot een gezellig diner. Blijf je liever in je kamer in plaats van je tussen de mensen te begeven? Just call room service! Bij ons beleef je SKOJ op de manier die je zelf wil.

Ontbijtbuffet

“Geluk begint bij een niet te versmaden ontbijt!”

Ons ontbijtbuffet heeft het allemaal: brood, beleg, zuivel, warme gerechtjes… Uiteraard ook koffie en thee, want we zouden het niet op ons geweten willen hebben dat je de hele dag grumpy rondloopt! We zorgen voor massa’s vers fruit, sapjes en smoothies om je de dag energiek te laten starten!

Het ontbijt wordt geserveerd van 6:30 (voor de vroege vogels) tot 10:30 (voor de langslapers).

Lunch en dinner

Wil je eens een geheimpje horen? Ben, de chef van Kreative Kuisine, wordt helemaal gek wanneer hij een hongerige maag hoort knorren. Dus kom maar op en laat hem jou culinair verwennen met zijn originele gerechten. Het personeel in ons restaurant is superlief, het eten is zo overheerlijk én gezond dat het bijna onverantwoord is, en er hangt een leuke sfeer. Relax en zet je aan tafel!

Lunch van 11:30 tot 14:30
Dinner van 18:00 tot 22:30

Bekijk het menu

Boek hier je tafel:

More about SKOJ