Algemene voorwaarden

GARANTIE

Elke gereserveerde kamer zal gegarandeerd zijn tot 16.00 uur op de aankomstdatum. Vanaf 16.00 uur zal het hotel het recht hebben de kamer te verdelen aan iemand anders. Een schriftelijke bevestiging is nodig wanneer u de kamer beschikbaar wilt houden tot na 16.00 uur. Naast de schriftelijke bevestiging zal de kamer bevestigd moeten worden op een van de volgende manieren:

– Een creditcard

In het geval van een credit card, zult u ons de volgende gegevens moeten doorgeven, de naam van de creditcard houder, het credit card nummer en de verloopdatum van de creditcard.

– Een bedrijf

In het geval dat een onderneming garant staat voor uw verblijf, dient u een credit card aanvraagformulier in te vullen en ondertekenen. Het credit aanvraagformulier kan worden verkregen op aanvraag bij het hotel.

– Een aanbetaling

Wanneer u een aanbetaling wilt doen als bevestiging van uw kamer, zal u 100% van het bedrag van de 1e gereserveerde nacht moeten aanbetalen aan de volgende bank “KBC, Agence Manhattan, Place Charles Rogier 6, B-1210 Brussels”.

Rekeningnummer: 734-0236393-13
Referentie BIC: KREDBEBB
Referentie IBAN: BE08 7340 2363 9313

Zonder een van de volgende betalingsvoorwaarden kan de kamerreservering niet gegarandeerd worden wanneer u na 16.00uur aankomt in Holiday Inn Brussels Airport.

ANNULERING

Elke annulering die niet voor 16.00 uur 1 dag voor aankomst (48 uur) schriftelijk is gecommuniceerd zal niet in aanmerking worden genomen. In dit geval zal 100% van het bedrag van de 1e nacht in rekening worden gebracht.

BETALING

Er zullen enkel rekeningen worden gestuurd op expliciete aanvraag en wanneer deze een bedrag van tenminste € 100.00 bevatten. Holcro N.V. behoudt zich het recht om enkel op aanvraag vooraf aan het verblijf rekeningen te versturen.

Alle rekeningen kunnen contant betaald worden zonder korting. Voor dergelijke achterstallige bedragen of rekeningen zal HOLCRO N.V. 1% van het totaalbedrag extra in rekening brengen per maand. Dit is gedurende het geval dat de betaling nog niet voldaan is na de uiterste betaaldatum. Bovendien zal, wanneer na kennisgeving van het te laat betalen van de rekening nog steeds geen betaling voldaan is, een bedrag van 15% van de factuur met een minimum van € 150.00, in rekening worden gebracht naast het gewone bedrag. Elke laattijdige betaling van een factuur of bedrag geeft het hotel of een andere inrichting van HOLCRO N.V. het recht om alle instructies, alle boekingen, alle diensten en alle verkoop- of leveringafspraken, van welke aard dan ook, te schorten.

ALGEMEEN

Het hotel is geheel rookvrij (boete € 250.00 per geval)

In ons hotel zijn huisdieren toegestaan op de kamers aan € 25.00 per nacht per huisdier. Huisdieren zijn niet toegestaan in ons restaurant ‘Kreative Kuisine’.

Toeristenbelasting per kamer, per nacht is € 5.00, te voldoen bij check-out.

Holcro NV

Facturatieadres

Gerard Legrellelaan 10

2020 Antwerp(en) – Anvers.

More about SKOJ